E hōʻiliʻili ka poʻe moʻolelo i nā pōhaku lepo ma ka IBM Country Club, e nalowale koke

Hele mai ka poʻe me ka hoʻomanaʻo ʻoluʻolu o nā lā hanohano o ka IBM Country Club i ka wahi hoʻohanohano o Uniontown e ʻike i kahi ʻāpana o ka mōʻaukala o Broome County.
Ua hāʻawi ʻo LeChase Construction a me ke keʻena i nā pōhaku lepo no ka Crocker Manor ma Watson Boulevard i ka Pōʻalima.
Ua hoʻohana nā kaukani o nā limahana IBM a me ko lākou mau ʻohana ma Endicott, Glendale a me Owego a me nā wahi ʻē aʻe ma ka wahi Binghamton i ka hui ʻāina.
I nā makahiki i hala iho nei, ua hoʻopau ʻia nā hale a me nā kahua i mālama maikaʻi ʻia no ka mea ʻaʻole hiki i nā mea ponoʻī ke hoʻihoʻi i ke kahua i hoʻopau ʻia.
I kēia manawa, ke hoʻohiolo ʻia nei ka hale kalapu ʻāina i mea e loaʻa ai kahi hale noho $15 miliona mai LeChase a me Conifer Realty.
Ua hoʻomaka nā luna o ke Kalana ʻo Broome i kahi papahana hoʻihoʻi ma ka pūnaewele i ka makahiki i hala, e hoʻolaha ana i $ 2 miliona ma ke kālā hoʻoulu kālā federal e uku no ka wāwahi.
        Contact WNBF News Reporter Bob Joseph at bob@wnbf.com or call (607) 545-2250. For the latest news and development updates, follow @BinghamtonNow on Twitter.


Ka manawa hoʻouna: Mar-20-2023