E hooponopono hou ia ka hale EJ hope loa o Endicott

Hoʻolālā ʻia nā hana hou no ka hale hana kāmaʻa hope loa o Endicott Johnson ma Endicott Village.
Ua kūʻai ʻia ka hale ʻeono papa ma ke kihi o Oak Hill Avenue a me Clark Street e IBM ma mua o 50 mau makahiki i hala.No ka hapa nui o ke kenekulia 20, ʻo ia kekahi o nā waiwai he nui o EJ i kū i mea hoʻomanaʻo i ka mana o ka hui ma Endicott.
Ua kūʻai aku ʻo Phoenix Investors ma Milwaukee i ka mahina ʻo Kepakemapa i hala aku nei i kahi kahua hana IBM kahiko, i kapa ʻia ʻo Huron campus.
ʻO nā hoʻolālā e hoʻihoʻi hou i ka ʻaoʻao o ka hale i hoʻopau ʻia e kokoke ana e pau, wahi a Chris Pelto, nāna e mālama i ka hale.
I kēia mau lā i hala iho nei, ua hoʻohana ʻia nā cranes ma ke kahua e wehe i kekahi o nā mea hana ʻole mai ka hale a huki i nā mea a hiki i ka hale.
Pono ʻo NYSEG e wehe i nā pou mana a me nā mea hoʻololi e kū kokoke ana i ka hale ma mua o ka hoʻomaka ʻana o ka hana o waho.E hāʻawi ʻia ka mana no ka hale e nā mea hoʻomohala i ka wā o ka papahana, e hoʻomaka ana i kekahi manawa i Kepakemapa.
Wahi a Pelto, e hoʻoponopono hou ʻia ka waho o ka hale.Hoʻolālā ʻia nā hoʻomaikaʻi kūloko i ka hale 140,000-square-foot.
        Contact WNBF News Reporter Bob Joseph at bob@wnbf.com or call (607) 545-2250. For the latest news and development updates, follow @BinghamtonNow on Twitter.


Ka manawa hoʻouna: Mar-11-2023